divendres, 23 de març del 2018

Club de lectura Mecanoscrit del segon origen 3r ESO

Comentaris del Club de lectura Mecanoscrit del segon origen!

Us deixem les nostre opinions


2 comentaris:

  1. El Mecanoscrit del segon origen es un llibre que tracta sobre un genocidi global per part dels alienigenes, que deixa a l'Alba i en Dídac sols en el planeta.

    Personalment el llibre m'ha agradat força, tot-hi que es feia una mica pesat en alguns moments.

    El que m'ha impactat més ha set la poca relació que tenen la pel·lícula i el llibre.

    ResponElimina
  2. Aquest llibre, des del bon principi, em semblava una mica interessan. Ja no em semblava interessant per el simple fet de llegire'l i veure que passarà, sinó per el fet de haver vist la pel·lícula, i mirar haviam si s'assembla o no. La veritat és que no s'assemblen gaire.
    El que més m'ha agradat d'aquest llibre, ha sigut el tros final, ja que per mi és quan passa bastanta acció en poc moment. El tros és quan l'Alba fa el part, que en Dídac l'ajuda, veu que és un nen, i després s'en va amb el jeep a agafar uns quants llibres a la biblioteca,i al vespre l'Alba el troba mort.
    No m'esperava que el llibre acabés aixi, em pensava que seria un final feliç, i inclús explicarien com el fill es va fent gran. (Això és lo que m'ha agradat menys.)
    Crec que l'autor, ens volia transmetre que la gent s'ha d'espavilar. Per exemple, si no tens aixó ho has d'aconseguir de qualsevol manera.
    En resum, el llibre m'ha agradat força, i el recomano.
    Pol Perarnau.

    ResponElimina